Запушена шахта… Това е сериозен проблем и ние знаем това. През шахтите минава всичко и доста често се получават запушвания причинени от попадане на боклуци, строителни материали и т.н. Всички знаем, какви миризми се разнасят от една запушена шахта.

 

Предлагаме Ви качествено отпушване на шахти с професионална техника от квалифицирани служители с дългогодишен опит в тази област.

 

Смеем да твърдим, че сме една от фирмите с най качествена техника за отпушване и много опит и умения за справяне със всякакви запушвания на шахти, канали, мивки и тоалетни.  Разполагаме камиони и бусове за отпушване и машини със спирали. Нашите специалисти ще отпушат запушената шахта по всяко време на денонощието и то на разумна цена.

 

За да не Ви се налага да се сблъсквате със запушени шахти е хубаво да се прави профилактика на шахтите през определен период от време. Защото запушването води до по сериозни проблеми.

Ние имаме решение и за това…

Предлагаме на нашите клиенти абонаменти за профилактично поддържане и почистване на шахти. Може да сте сигурни, че ние стоим зад работата, която вършим за Вас.

Свържете се с нас сега и заявете отпушване на шахта. Наш екипи ще Ви посети и ще отпуши шахтата Ви качествено и бързо на достъпна цена. Работим ДеНоНоЩнО- 24/7…