Отводняване на офиси

Наводнените офиси не са рядкост. В тях обикновено работят много хора, което води до наличието на множество санитарни възли и голяма мрежа от водопроводни тръби, кранове и друга ВиК комуникация. Не са рядкост запушени тоалетни, забравени отворени чешми, пробити радиатори и много други. Каквато и да е причината, наводнения офис ще понесе щети не само от материалните повреди на собствеността, но и от невъзможността да работи адекватно в тази ситуация.

Не губете и минута! Вдигнете телефона и се свържете с нашия надежден екип, без значение колко е часът. Ние сме на разположение, за да се справим с неприятните ситуации, в които всеки може да попадне. Действаме бързо и ефективно, а в това ще се уверите лично, ако ни потърсите за помощ.

Често офисите са разположени в обществени или частни сгради, отдаващи помещения под наем. Много е важно да ни информирате за това, когато ни сигнализирате за аварията. От значение е и на кой етаж се намира вашият офис, има ли свободен достъп до ВиК комуникациите, къде са разположени те, трябва ли да се викат на терен определени лица, които отговарят при такива ситуации. Всяка информация от такъв характер ще ни бъде полезна.

Без значение каква е причината за наводнението, ние ще я установим и ще я отстраним напълно професионално на достъпна цена. Фирмата ни разполага с богат набор от помощни средства и различни типове помпи, с чиято помощ ще се справим с проблема, който ви притеснява. Ще се убедите в това, когато видите резултатите от намесата на нашите служители.

Ние ще ви избавим от неприятностите в изключително кратък срок, което ще позволи на фирмата ви да продължи нормалната си работа до часове. Така ще спестите сериозни средства, които ще са несравними с цената на нашата услуга. Доволните клиенти са най-голямата ни награда!

Свържете се с нас

ДЕНОНОЩНО 24/7

Без съмнение вие сте професионалисти в това, с което се занимавате. Потърсете ни и ще се уверите, че ние също държим да сме такива и го доказваме всеки ден.