Отводняване на мазета

Поради специфичното си разположение, мазетата са едни от най-често наводняваните помещения. Обикновено изградени под нивото на основните пътни артерии, дворове и други имоти, те осигуряват лесен достъп за прииждащите от външните пространства води. Разбира се, причината вашето мазе да се наводни може да се крие и в спукана тръба, изпуснал кран, избили подпочвени води и много други.

Когато се сблъскате с такъв неприятен проблем е от изключителна важност да се свържете с нас възможно най-бързо. Не се притеснявайте от часа – ние сме на разположение на нашите клиенти денонощно, дори и в почивните дни. Колкото по-скоро започнем работа по обекта, толкова по-малки ще бъдат пораженията.

При връзка с нас е добре да ни посочите основана информация като: площ на наводненото помещение, наличие на водопроводна комуникация в него, има ли външни причини, които предизвикват проблема. Това ще ни помогне да сформираме група от достатъчно на брой хора, снабдени с нужната техника.

Налична техника

Ние разполагаме със специални помпи, осигуряващи изпомпването на големи количества вода за кратко време на терени дори без налично електрозахранване.

Отводняване на мазе – цена

Нашите цени са напълно разумни и достъпни за всеки, който е изпаднал в нужда. Разходите се калкулират в зависимост от вида на използваната техника, времето за отводняване, труда и други допълнителни пера, ако има такива.

Уверяваме ви, че ще останете доволни от резултатите след нашата намеса.
Не губете време, потърсете ни веднага, за да ограничим щетите максимално!

Свържете се с нас

ДЕНОНОЩНО 24/7