Отводняване на апартаменти

Често причините за наводняване на апартамент са повече от тривиални – забравен отворен кран, повреда на спирателен крак, пробив от високо налягане, проблем във водопроводната комуникация на съседен апартамент. За съжаление щетите след такава неприятна ситуация обикновено не са никак малки и се изисква много време за пълното им заличаване.

Ние ще реагираме веднага след вашето позвъняване, бъдете сигурни в това. Не губете време в изтощителни усилия да се справите сами – в повечето случаи това е невъзможна мисия. Нашите аварийни екипи са съставени от компетентни и можещи хора, на които можете да се доверите.

В по-голяма част от случаите ние изпращаме на терен един или двама човека от нашата фирма, които да направят предварителен оглед преди да стартираме работата по отводняване на апартамента. Те ще установят каква е причината за наводнението и ще вземат решение кой е най-правилният начин на действие в конкретния случай. Едва тогава ще пристигне останалата част от екипа, носеща нужното оборудване. Това се прави с цел да не се струпват излишно много хора в жилището, което ще доведе до допълнителни притеснения за собствениците, а и ще затрудни ефективната ни работа.

Цени

След като приключим с нашата работа ще ви бъде изготвена калкулация на разходите. Можем да ви уверим, че всяка похарчена стотинка ще си струва. Нашите услуги са бързи, ефикасни и на достъпна цена.
За да ограничите максимално щетите и да намалите времето, нужно за възстановяване на жилището в първоначалния му вид е много важно да ни потърсите веднага, след като установите, че имате проблем. Така ще е най-добре и за двете страни.

Свържете се с нас

ДЕНОНОЩНО 24/7