Изпомпване на септични ями

На много места все още няма изградена канализационна мрежа, което налага използването на септични ями за складиране на отпадъците. Принципът им на изграждане е различен, но за качествената им работа се спазват някои основни правила. Както и да е изградена една септична яма обаче, идва моментът когато тя достига предела на своя капацитет и се налага съдържанието ѝ да бъде изпомпено и да се освободи място за складиране на нови отпадни вещества.

Изпомпване и почистване на септична яма

Свържете се с нашата фирма и ще уговорим удобно за вас време, когато да ви посетим и да изпомпим септичната ви яма. За да сте сигурни, че това ще се случи в ден, който сте планирали предварително, е добре да ни се обадите няколко дни по-рано. Така ще можем да ви включим в графика си без проблеми. От вас се изисква само да ни информирате за обема на вашата септична яма, за да изпратим подходяща за целта техника.

Свържете се с нас

ДЕНОНОЩНО 24/7

В някои случаи септичната яма е разположена на доста специфично място, което затруднява нормалния достъп. Моля да осведомите оператора за тази особеност. Тогава ще изпратим подходящ по размери камион, който да достигне без проблеми до местоназначението.

Ние разполагаме с нужната за целта техника, както и с хора, които познават естеството на процеса. Те ще разбият съдържанието до ниво, позволяващо максимално извличане на нечистотиите от ямата.

Ние ще изпомпим за вас съдържанието и на резервоари със специфично съдържание, стига то да е разрешено от закона и да фигурира в нашата номенклатура.

Ако имате желание да работите и за в бъдеще с нашата фирма, то ние бихме могли да ви предложим и абонаментно почистване на септичната яма. Така за вас отпада задължението да проверявате нивото на съдържанието и да заявявате дата за посещение от наша страна.

Ние се грижим за удобството на нашите клиенти. В същото време обаче проявяваме и отговорност към околната страна и останалите хора. Гарантираме, че изтеглените отпадъци ще бъдат изхвърлени на определените за целта места при спазване на всички правила и инструкции.